Testovi mobitela

SONY ERICSSON W705

W705 W705
Ocijeni mobitel:
Osnovne informacije
Dual SIM Ne
Frekvencija 850 / 900 / 1800 / 1900 / 3G
Hrvatski izbornik Da
Dimenzije uređaja (mm) 95 x 48 x 14,3
Masa uređaja (g) 98
Zračenje (W/kg) 1,01
Ekran i tipkovnica
Rezolucija ekrana 320 x 240
Broj boja ekrana 262.144
Tipkovnica Alfanumerička
Memorija
Telefonski imenik Neograničeno
Kamera
Rezolucija stražnje kamere 3,2 megapiksela (2048 x 1536)
Prijenos podataka
GPRS Da
EDGE Da
Infracrveni port (IrDA) Ne
Bluetooth Da
WLAN WiFi
WAP Da
Baterija
Vrsta baterije Li-Ion
Vrijeme razgovora 2G (h) 10
Vrijeme čekanja 2G (h) 400
Brzo punjenje Ne
Bežično punjenje Ne
Multimedija
Diktafon Da
Glazbeni player Da
FM radio Da
Dodatne funkcionalnosti
E-mail klijent Da
MMS Da
Java Da
Organizator Da
Gdje kupiti
Cijena
Info Sony Ericsson


062/ 000 000
http://www.sonymobile.com/
Cafe Mobil
Pogledajte što se na najvećem hrvatskom forumu o mobilnim komunikacijama piše o ovom proizvođaču!
Pogledajte cijenu mobitela na nabava.net
Nabava.net

 

Glazba u pokretu
Autor: Krunoslav Ćosić

Mobitel koji će, ovisno o vašem raspoloženju, svirati glazbu koja vam najbolje odgovara

U kvalitetnom kućištu smješten je novi glazbeni mobitel iz Sony Ericssonove produkcije. S mobitelom dolaze ugodne slušalice koje daju kvalitetan zvuk, a već poznato sučelje za slušanje glazbe upotpunjeno je opcijama kao što je kontrola trzajem ruke, SensMe koja prilagođava glazbu ovisno o raspoloženju (prethodno je potrebno napraviti popis naslova koji se temelje na ritmu i raspoloženju tako da pjesme mogu biti spore, brze, sretne ili tužne). Baterija uređaja omogućuje slušanje glazbe do 20 sati.
Ukoliko se pogledaju mogućnosti telefona, radi se o prosječnom mobitelu koji ima sve što današnji mobiteli trebaju imati. Najviše do izražaja dolazi veliki ekran rezolucije 320x240 piksela, a ispod njega su smještena tri diska. S očitom asocijacijom na glazbu. Jasno, pa ipak je ovo W serija, odnosno Walkman. Tijekom godina Walkman se nadograđivao, dobivali smo nove i nove funkcionalnosti tako da je teško reći što još nedostaje. Ipak, uvjereni smo kako nećemo dugo čekati na neke novitete, koji će obogatiti ovu zanimljivu aplikaciju.
Mobitel dolazi u dvije boje kućišta – srebrnoj i crvenoj, s tim da se kod crvene verzije kombinira crno okruženje oko ekrana.
Fotoaparat od 3,2 megapiksela nudi fotografije dostojne kvalitete, kao što smo i naviknuti kod Sony Ericssona. Sve je tu, ništa ne nedostaje. Memorija telefona od 120 MB proširiva je M2 karticama do 8 GB. Sasvim solidno. Uz telefon se dobije kartica kapaciteta 4 GB. Prevedeno u broj pjesama: oko 3900 pjesama).
Od podržanih funkcija ističemo DLNA, W-Fi, bluetooth, push e-mail, PictBridge, pristup na YouTube, zanimljivu aplikaciju Walk Mate koja prati broj prijeđenih koraka, a FM radio kao i inače ima RDS. Walk Mate je program koji stalno prati broj prijeđenih koraka, a i upozorava ukoliko tijekom dana niste prešli određen broj koraka. Time se ovaj mobitel na neki način brine i o vašem zdravlju.
Spomenimo i Google Maps, USB podršku, automatski zakretanje slike na ekranu, mogućnost prebacivanja pjesama trzajem ruku s pritisnutom tipkom Walkman, Odlično sučelje za upravljanje sadržajem s računala, MediaGo, podržano je, što znači vrlo jednostavno prebacivanje podataka s računala na mobitel. I obrnuto, naravno.
Ovo je mobitel koji pri pristupu internetu koristi HSDPA tehnologiju, a do mreže svih mreža dolazi se preko NetFront we preglednika.
Sony Ericsson W705 bit će najzanimljiviji korisnicima koji sa sobom žele nositi veliki broj glazbenih datoteka, i pri tome uživati. Svakako je i zanimljivo isprobavanje različitih glazbenih funkcionalnosti, koje smo nabrojali, tako da njegovo korištenje nije dosadno i svedeno samo na Play i Stop funkcije.

http://imgu.mobil.hr/testovi/1261344691.jpg

 

 

 

Komentari

sven

30. prosinca 2012 - 21:59 Prijavi neprimjeren komentar

odi na njuskalo i kupi ga

Lalala

19. travnja 2012 - 18:19 Prijavi neprimjeren komentar

Evo, iako svi kupuju smartphonove ovih dana i ovo je već star model, moram reći da bolji u zivotu nisam imala. Imam da 2,5 godine, radi non stop, baterija i dalje 3 dana drzi. Ima i wi-fi i samim time je, rekla bih, jedan od najmanje zastarjelih starih mobitela.

Matijaa

24. lipnja 2011 - 12:59 Prijavi neprimjeren komentar

kolko košta?pliZz recitee...

Sara

10. prosinca 2010 - 20:11 Prijavi neprimjeren komentar

Sve je to super i mob se čini odličnim.. ali cijene su užasne... Pa nemaju svi ljudi lovu do krova da kupuju tako skupe mobitele... Ja ga naravno želim al mi je pre skup... :((

luka

06. travnja 2010 - 15:43 Prijavi neprimjeren komentar

mobitel je zakon


Odgovori